Blog

Vencem la por!

 

2014-01-31-vencem-la-por¬†El passat divendres 31 de gener va tenir lloc el cinef√≤rum Vencem la por a l’Associaci√≥ de Ve√Įns del barri de Bufal√† de Badalona amb l’objectiu d’encoratjar a tothom a fer acte de pres√®ncia a les urnes el pr√≤xim 9 de Novembre.

Al llarg del cinef√≤rum, sota el nom Vencem la Por, es van projectar els v√≠deos de The Catalan Project, basats en els articles del Col‚ÄĘlectiu Wilson, un grup d’experts que tracten el proc√©s d’Independ√®ncia des d’un punt de vista acad√®mic. A trav√©s de la visualitzaci√≥ d’aquests v√≠deos i l‚Äôan√†lisi i reflexi√≥ de‚Äôn Pere Aragon√®s, diputat d‚ÄôERC al Parlament, es van intentar resoldre els dubtes i pors que genera el proc√©s que ha engegat Catalunya. Els v√≠deos projectats versaven sobre diferents tem√†tiques com les pensions, el d√®ficit fiscal i el seu aprofitament, les conseq√ľ√®ncies d’un possible boicot i la Uni√≥ Europea.

Alguns dels punts m√©s importants que va comentar el diputat republic√† van ser la validesa dels t√≠tols universitaris i la recaptaci√≥ d’impostos l’endem√† de la Independ√®ncia de Catalunya.

0 comentaris

Deixa un comentari