Blog

Pere Aragonès aposta per unes eleccions plebiscitàries si Espanya no deixa fer el referèndum

np-aragonesEl diputat d’ERC al Parlament, Pere Aragonès va participar divendres en una Assemblea Oberta organitzada per les JERC Vilafranca per parlar sobre el dret a decidir i la crisi econòmica.

Aragonès va situar el moment polític actual, on va destacar que s’està avançant cap al dret a decidir amb el Pacte Nacional, la Comissió parlamentària i el pacte per la llibertat entre ERC i CIU que ha de fer possible la consulta al 2014. Sobre aquesta qüestió Aragonés va exposar que “no veig el govern del PP autoritzant el referèndum, una alternativa seran unes eleccions plebiscitàries amb un punt comú entre diferents partits a favor de la sobirania nacional”. El diputat republicà també va destacar que “la negociació per la independència serà dura, ens caldrà formar-nos molt per poder repartir els actius que ens haurem de dividir amb l’estat espanyol”.

0 comentaris

Deixa un comentari