Blog

Santi Vidal ens parla d’autodeterminació i independència

Santi Vidal a Sant Sadurní d'AnoiaPle a vessar. El jutge de l’Audiència de Barcelona, Santi Vidal va deixar petit el Casal d’Entitats. Més de 120 persones van assistir a la conferència sobre el dret a decidir que organitzava les JERC Sant Sadurní.

En primer lloc Sadurní Oliver, portaveu de les JERC sadurnidenques, va deixar clar que el jovent s’està mobilitzant a favor del referèndum per la independència i que més enllà de qüestions nacionals, aquesta lluita es basa en “poder millorar les condicions de vida dels joves i per generar oportunitats”.

Santi Vidal al seu torn va analitzar els temes de l’actualitat política del país, però va centrar-se en el procés independentista que està vivint Catalunya i en el camí cap a la consulta. Vidal va emfatitzar que més enllà de com es desenvolupi el procés, l’important és arribar al final del camí. Vidal va exposar a partir del dret internacional les possibilitats de convocar a la població perquè decideixi el seu futur com a poble.

0 comentaris

Deixa un comentari