Blog

Comencem una campanya a favor del dret a decidir

tĂ­tol
Cartell de la campanya Atreveix-te a decidir! #referèndum2014

Cartell de la campanya Atreveix-te a decidir! #referèndum2014

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem iniciat avui una campanya a favor del dret a decidir orientada cap al procés de referèndum d’autodeterminació que s’està engegant a Catalunya. Aquesta campanya té com a objectiu posar en evidència la quantitat de decisions que prenen els joves dia a dia, algunes banals com quin tipus de roba vestiran, però d’altres que afecten al seu futur i condicionen la seva vida, com quina carrera estudiaran o on viuran. Seguint aquesta lògica, volem animar al jovent a prendre part en una decisió cabdal pel nostre país, com és decidir el nostre futur polític.

El lema de campanya atreveix-te a decidir, #referèndum2014 deixa clares les intencions de provocar al jovent perquè gosin prendre part en un propòsit que els afecta i els condicionarà el seu futur. La campanya vol transmetre l’esperança i la il·lusió que aquest procés pot aportar i que precisament és el que més manca actualment en el jovent del país.

 

Més enllà de Catalunya, aquesta campanya vol arribar a tot el territori dels Països Catalans. Malgrat la consulta sigui més pròxima al Principat, considerem que tots els joves del país han de poder decidir el seu futur i han de treballar per aquest objectiu, tenint clar que escollir quin és el seu estat forma part de la seva llibertat individual i condicionarà el seu futur immediat i llunyà. Per tal de difondre arreu dels Països Catalans aquest missatge editarem material gràfic i tindrem una forta presència online, tan a xarxes socials com en aquesta web.

La campanya tindrà el seu punt culminant en un acte formatiu, reivindicatiu i festiu que se celebrarà els pròxims mesos a l’àrea metropolitana de Barcelona. Així mateix, també volem fer arribar aquest missatge al conjunt d’entitats i associacions juvenils per tal d’enfortir l’aposta democràtica per a la celebració d’un referèndum.

0 comentaris

Deixa un comentari