Blog

El jovent ens atrevim a decidir

Avui comencem una campanya per demostrar, una vegada m√©s, que els joves volem triar el nostre futur. Durant els √ļltims temps moltes coses han canviat als Pa√Įsos Catalans i, en especial, entre el jovent. Una constant degradaci√≥ econ√≤mica i pol√≠tica ha anant ennegrint les nostres esperances i el nostre futur; la desafecci√≥ pol√≠tica i la crisi econ√≤mica amenacen dia a dia el nostre benestar i el nostre dret a ser feli√ßos en llibertat.

Però el jovent ens hem atrevit a decidir que prou, que cada dia prenem decisions que son més importants a la nostra vida que les que ens volen imposar. Escollim com viure el nostre oci, quin llibre llegim, com vestim o a qui estimem i ara volem escollir a quin estat viurem.

√Čs per aix√≤ que el jovent catal√† decideix, des d’ara i durant el proper any, esdevenir lliure, deixar de preocupar-se per debats que enfosqueixen el nostre benestar i, simplement, ser d’un poble, ser normals; hem decidit triar el nostre futur com a pa√≠s.

Atreveix-te a decidir #referèndum2014

 

0 comentaris

Deixa un comentari